Furnizăm servicii de natură a facilita întâlnirea cererii și ofertei de servicii prin înlesnirea contactului utilizatorilor prestatori de servicii cu utilizatorii beneficiari de servicii.
Utilizatori interesați și care doresc să primească oferte de servicii, vor formula cereri de ofertă prin formularul de pe site, e-mail sau telefonic, conform indicațiilor oferite. Atât entitățile care formulează cereri de ofertă, cât și cele care își pun la dispoziție ofertele de servicii, sunt denumite utilizatori.
Prin completarea formularului de pe site, transmiterea telefonică a unei cereri de comandă sau prin e-mail, dumneavoastră înțelegeți, aprobați și garantați următoarele: aveți vârsta de cel puțin 18 ani împliniți în momentul completării formularului sau transmiterii cererii de comandă; informațiile pe care le completați sau transmiteți sunt corecte, adevărate și complete și veți menține aceste informații corecte, adevărate și complete pe întreaga durată a utilizării serviciilor.
Politica de tarifare
Prețul pentru o comandă îl reprezintă suma (integrală sau parțială) convenită între beneficiarul de servicii și prestatorul de servicii în schimbul furnizării comenzii de către prestatorul de servicii prin intermediul site-ului, potrivit înțelegerii dintre aceștia. Plata prețului convenit între beneficiarul de servicii și prestatorul de servicii se face în 2 tranșe egale, după cum urmează: tranșa 1 reprezentand avans respectiv tranșa 2 în momentul finalizarii comenzii. În cazul în care prestatorul de servicii nu execută sau execută defectuos comanda ulterior achitării sumei integral platite a prețului în contul Administrației, prestatorul de servicii este unicul răspunzător în relația cu beneficiarul de servicii în ceea ce privește neexectuarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor.
Obligațiile utilizatorului
Prestatorul de servicii are următoarele obligații: din momentul notificării cu privire la încheierea tranzacției prin plata integrală sau a avansului de către beneficiarul de servicii, prestatorul de servicii are obligația de a stabili împreună cu beneficiarul de servicii detaliile de execuție, să înștiințeze beneficiarul de servicii asupra termenului de livrare și începe procesul de realizare a comenzii; va informa beneficiarul de servicii în cazul în care din motive independente de voința sa serviciile nu pot fi livrate în termenul, cantitatea, condițiile convenite și îl va ține la curent cu stadiul execuției.
Beneficiarul de servicii are următoarele obligații: beneficiarul de servicii are posibilitatea să confirme calitatea comenzii sau unei etape dintr-o comandă oricând după recepționare, înăuntrul unui termen de 48 de ore; beneficiarul de servicii va putea să reclame calitatea comenzii sau a unei etape dintr-o comandă, în cazul în care acesta nu corespunde detaliilor de execuție, în termen de maxim 48 de ore, după expirarea acestui termen tranzacția fiind considerată incheiată cu succes prin acceptare tacită.
Cu excepția situației în care contextul cere altfel sau se stipulează altfel, prin expresia „informațiile furnizate de beneficiarul de servicii” vom face referire la orice informație pe care beneficiarul de servicii a furnizat-o în timpul înregistrării/completării unui formular sau prin e-mail, fax sau telefonic.
Proprietatea intelectuala
În urma inspecției tehnice a copertei, utilizatorul acceptă din punct de vedere calitativ, tehnic și dotări în condițiile: „Așa cum este”, respectiv „Văzut și acceptat” și se angajează să nu facă nicio opoziție sau reclamație privitoare la calitatea conținutului sau de orice altă natură ulterioară celor 48 de ore pe care le are la dispoziție.
Semnătura electronică și înscrisul pe suport informatic
Prin apăsarea butonului/butoanelor de pe site, click-ul pe buton reprezintă o semnătură electronică, în sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnăturii electronice nr. 425/2001, având aceeași valoare cu o semnătură olografă.
Potrivit dispozițiilor art. 266 din Codul de procedură civilă, înscrisul pe suport informatic este admis ca probă în aceleași condiții ca înscrisul pe suport hârtie, dacă îndeplinește condițiile prevăzute de lege
Servicii de soluționare a diferendelor
Avem drepturi și puteri depline pentru a arbitra disputele. La primirea unui litigiu, avem dreptul de a solicita utilizatorilor să ne furnizeze documente și informații în sprijinul cererii primite sau de a-și exprima poziția în legătură cu disputa. Sunteți de acord că avem libertatea absolută de a accepta sau respinge orice document furnizat. De asemenea, recunoașteți că nu suntem o instituție judiciară sau de soluționare alternativă a litigiilor și că vom face determinări numai ca o persoană rezonabilă obișnuită.
Rezolvarea disputelor și diferendelor între utilizatori
O comandă/tranzacție dobândește statutul de dispută atunci când un beneficiar de servicii nu este mulțumit de serviciile, acțiunea sau inacțiunea unui prestator de servicii și solicită administrației investigații suplimentare asupra cazului prin deschiderea unui tichet incident.
Beneficiarul de servicii este îndreptățit să reclame o dispută în cazul în care: nu primește comanda în termenul convenit; nu primește un răspuns în maxim 24 de ore de la transmiterea e-mailului ce necesită un răspuns; există o neconcordanță între comanda primită și detaliile de execuție.
Comisioane cu titlu de preț
Pentru serviciile prestate, Administrația este îndreptățită la perceperea comisionului cu titlul de preț pentru exercitarea mandatului său prin prestarea serviciilor sale. În măsura în care beneficiarul de servicii a primit coperta în conformitate cu comanda plasată pe site, se va considera că serviciul pe care prestatorul de servicii s-a obligat să îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de beneficiarul de servicii. Potrivit art. 10, consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel: contracte de furnizare de servicii a căror execuție a început, cu acordul consumatorului, înaintea expirării termenului de 10 zile lucrătoare; contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
Diverse
Termenul de plată (data scadentă a plății) este de maxim 2 zile lucrătoare de la data emiterii. În cazul plăților interbancare, beneficiarul de servicii trebuie să se asigure că suma de plată se reflectă în timp util în contul bancar. Ziua lucrătoare desemnează orice zi în afară de cele de sâmbată, duminică, sărbători publice sau zile nebancare. Termenul de execuție reprezintă data de la care încep să curgă și termenele scadente viitoare, respectiv: data de la care considerăm 48 de ore acceptare tacită a beneficiarului de servicii, dată după care eventualele obiecții pot să nu mai fie luate în seamă sau pot fi soluționate contra-cost; termenul de plată de maxim 2 zile lucrătoare pentru a achita rata 1 respectiv rata 2; întârzierea plății mai mult de 2 zile presupune posibilitatea de prelungire a termenului de predare stabilit de comun acord.